SF Kids

LAADUKASTA VIIHDETTÄ LAPSILLE

SF Studios on perinteisesti tuottanut ja jaellut myös laadukasta ja rakastettua lastenviihdettä, joka elää muistoissa sukupolvien ajan.

OHJELMISTOMME 

Tuotemerkki SF Kids keskittyy lasten suosikkisarjoihin ja -elokuviin. Tarjolla ovat kaikki suositut ja tutut hahmot, kuten Astrid Lindgrenin rakastetut klassikot Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli ja Ronja Ryövärintytär, pohjoismaiset animaatiosuosikit, kuten Viiru ja Pesonen ja Mikko Mallikas sekä suosituimmat kansainväliset hahmot, kuten Palomies Sami, Maija Mehiläinen, Lauri kilpa-auto ja Tuomas Veturi.

ALUSTAMME

Sisältömme on katsottavissa useassa eri formaatissa, vaihtoehtoina DVD/Blu-ray, TVOD/EST,  TV-operaattorien SVOD-tilausvideopalvelut sekä oma palvelumme SF Kids.

SF KIDS

Helmikuussa 2016 SF Studios lanseerasi uuden SF KIDS-palvelun lapsille.

SF Kids on pohjoismainen SVOD-kuukausitilauspalvelu (Subscription-Video-On-Demand), joka tarjoaa Pohjoismaissa tuotetut parhaat lastenelokuvat sekä monia kansainvälisiä lasten sarjoja.

Tarjontamme on valikoitu lasten mieltymysten pohjalta ja niin, että vanhemmat voivat turvallisin mielin antaa lapsen katsoa. Palvelun käyttöjärjestelmä ja design on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen. Se on helppo käyttää, leikkisä ja hauska, myös pienimmille käyttäjille. Älykkäiden valvontasovellusten avulla vanhemmat voivat valvoa lasten katselua tarvitsematta rajoittaa heidän mahdollisuuksiaan valita.

SF Kidsin avulla koko perhe voi nauttia tasokkaista lastenelokuvista ja TV-sarjoista ja tallentaa suosikkinsa. Offline-toiminnon ansiosta sisältö voidaan ladata niin, että lapset voivat katsoa sitä, kun se sopii perheelle parhaiten – vaikka auto- tai lentomatkoilla.

Katsoitpa tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletilta, palvelua on helppo käyttää. Uusia jännittäviä toimintoja on tulossa, ja lisäämme uusia elokuvia ja sarjoja joka kuukausi.

 

TIETOJA SF KIDS-PALVELUSTA

  • SVOD-palvelu (Subscription Video On Demand)
  • Saatavilla kaikkialla Pohjoismaissa
  • Yli 60 tuttua hahmoa
  • Suomenkielinen sisältö
  • Sisältö päivitetään säännöllisesti
  • Offline-tila
  • Valvontasovellus vanhemmille
  • Kuukausitilaus, ei määräaikaa

Hanki SF Kids Play

Hanki SF Kids Play