SF Anytime

OLEMME POHJOISMAIDEN JOHTAVA TILAUSVIDEOPALVELU

SF Anytime, Pohjoismaiden ja Baltian johtava tilausvideopalvelu (Video on Demand), lanseerattiin 2002. Palvelumme ovat saatavilla TV-operaattoreidemme (B2B) tai suoramarkkinoinnin (B2C) välityksellä. Tarjoamme kaikkea uusimmista Hollywood-uutuuksista pohjoismaisiin elokuviin, TV-sarjoihin ja independent-elokuviin.

OHJELMISTOMME

SF Anytime tarjoaa laajan valikoiman nimikkeitä ja saa ohjelmistoonsa kaikki uusimmat elokuvat heti elokuvateattereiden jälkeen. Sopimuskumppaneitamme ovat kaikki suuret elokuvastudiot, kuten Warner, Disney, Fox, Paramount, Sony ja Universal. Kaikkiaan jakelemme lähes 50 kansainvälisen ja pohjoismaisen elokuvayhtiön ja elokuvajakelijan tuotantoa.

ALUSTAMME

Palvelumme ja sisältömme ovat saatavilla useissa Pohjoismaiden ja Baltian operaattorien digimyymälöissä. Näitä operaattoreita ovat Telia, Telenor ja Com Hem Ruotsissa, Get ja Riks-TV Norjassa, Waoo ja Stofa Tanskassa sekä Sonera ja DNA Suomessa.  Olemme yhteistyössä yli 30 Pohjoismaiden ja Baltian operaattorin kanssa.

B2C-palvelumme on saatavilla osoitteessa sfanytime.com, Android- ja OS-sovelluksina sekä Samsung-, Panasonic-, LG-, Sony- ja Philips-merkkisissä älytelevisioissa.

SF Anytime