Levitys

OLEMME POHJOISMAIDEN JOHTAVA ELOKUVALEVITTÄJÄ

SF Studios on johtava elokuvien ja TV-sarjojen levittäjä Pohjoismaissa. Tarjoamme oikeuksien omistajille Pohjoismaiden täydellisimmän jakeluverkoston, johon kuuluu elokuvateattereita neljässä maassa, sekä TV- ja kotiviihde-alustoja.

Erikoisalanamme on löytää, markkinoida ja levittää laadukkaita elokuva- ja

TV-tuotantoja, joilla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa laaja yleisö Pohjoismaissa. Samalla kun jatkuvasti laajennamme näkymiämme, avainvahvuuksiamme ovat pohjoismaiset tuotannot, kansainvälinen elokuva ja lastenelokuvat ja -ohjelmat.

POHJOISMAISTEN TUOTANTOJEN LEVITYS

Pohjoismaisilla markkinoilla kysytään tasokkaita paikallisia tuotantoja. Siksi meillä on läheistä yhteistyötä ja jakelusopimuksia Pohjoismaiden menestyvimpien tuotantoyhtiöiden kanssa. Siten voimme osallistua koko prosessiin rahoituksesta ja kehityksestä ensi-iltoihin. Se on tärkeä osa strategiaamme.

POHJOISMAISET YHTEISTYÖT

SF Studios -yhtiöllä on jakelusopimus Pohjoismaiden menestyvimpien tuotantoyhtiöiden kanssa – esimerkiksi FLX Ruotsissa (jonka enemmistöosakkaaksi SF Studios tuli vuonna 2019) Creative Alliance sekä Fridthjof Film ja Tanskassa. Suomessa sopimus on Yellow Film & TV:n, Helsinki Filmin sekä Cinematikin kanssa, Norjassa Cinenordin ja Amacord/Oslo Picturesin sekä kaikissa Pohjoismaissa Miso Filmin kanssa. SF Studios myös osti norjalaisen tuotantoyhtiö Paradoxin vuonna 2018 ja on osaomistajana Filmkameratene ja Motion Blur -yhtiöissä.

KANSAINVÄLINEN MYYNTI

SF Studios International Sales markkinoi ja myy elokuvia ja TV-tuotantoja eri formaateissa, genreissä ja eri kohderyhmille, samoin kaikille sekä fyysisille että digitaalisille medioille Pohjoismaiden ulkopuolella.

Olemme vahvasti läsnä suurilla kansainvälisillä elokuva- ja TV-markkinoilla sekä festivaaleilla, kuten EFM, Marché du Film, TIFF, MipCOM, AFM, Busan IFF, Göteborgin NNF ja Haugesundin NFM. Lisäksi teemme kohdistettua myyntiä kaikkialle maailmaan.

International sales

KANSAINVÄLINEN ELOKUVA

Hankimme myös jatkuvasti oikeuksia kansainvälisiin elokuviin. Vuosien varrella olemme  valikoineet ja levittäneet monia kansainvälisiä elokuvia, jotka ovat saaneet lämpimän vastaanoton pohjoismaiselta yleisöltä ja yleisesti kiittäviä arvosteluja.  Monet niistä ovat saaneet arvostettuja maailmanluokan elokuvapalkintoja.

Varmistamme, että oikeat kansainväliset tuotannot saavuttavat oikean pohjoismaisen yleisön oikeaan aikaan ja oikean media-alustan kautta.

Laajentaaksemme edelleen näkymiämme kirjoitimme 2014 sopimuksen ranskalaisen StudioCanalin kanssa. Yrityksen vahva brändi, kiinnostava tarjonta ja kunnianhimoinen tuotanto-osasto ovat esikuviamme.  Levityssopimuksemme mukaan jakelemme StudioCanalin elokuvia Pohjoismaiden markkinoilla.

Kirjoitimme 2015 jakelusopimuksen myös USA-pohjaisen STX Entertainment -studion kanssa. STX perustettiin 2014, ja se on tällä hetkellä Hollywoodin kuumimpia studioyhtiöitä. Se tuottaa ja jakelee kaupallisia, tasokkaita elokuvia sekä perinteisille että digitaalisille alustoille.

HOLLYWOOD-STUDIOT

Teemme pitkäaikaista yhteistyötä amerikkalaisten major-studioiden Warner Brosin, Metro-Goldwyn-Mayerin ja Sonyn kanssa kaikissa pohjoismaissa.

HOME ENTERTAINMENT

SF Studios Home Entertainment hoitaa kansainvälisten ja pohjoismaisten TV-tuotantojen pohjoismaisia oikeuksia. Rakennamme tuotemerkkien suosiota läheisessä yhteistyössä tuottajien ja jakelijoiden kanssa.

Home Entertainmentiin sisältyvät SVOD-kuukausitilaus (Subscription Video on Demand), TVOD-kertamaksupalvelu (Transactional Video on Demand), EST-lataus (Electronic Sell-through), DVD, Blu-ray ja markkinoiden kaikki mahdolliset tulevat formaatit.

Keskitymme pääasiassa tasokkaisiin draama-, fantasia-, komedia- ja rikossarjoihin sekä dokumenttielokuviin.

LASTEN VIIHDE

Lastenelokuvissa ja -sarjoissa SF Studios on pitkään merkinnyt laatuleimaa. 

Hyödyntämällä vankkaa kokemustamme lapsille suunnatuista tuotannoista varmistamme, että tuotteemme tavoittavat uuden sukupolven nuoret pohjoismaiset katsojat. Kohderyhmän parhaaksi lanseerattiin helmikuussa 2016 SF Kids, uusi ainoastaan lapsille suunnattu SVOD-palvelu.